A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áll a bál: Beckham túl közel került Messi feleségéhez?


Lionel Messi felesége, Antonela Roccuzzo túl melegen ölelgette David Beckhamet


David Beckham, az amerikai Inter Miami futballklub résztulajdonosa aktív pályafutása során számos hölgyrajongó tetszését elnyerte. S noha 24 éve házas, felesége, Victoria Beckham egyáltalán nem közömbös az esetleges fenyegetésekkel szemben – írta meg a Ripost.

Beckham a minap olyan öleléssel üdvözölte Antonela Roccuzzót, az Interben futballozó argentin klasszis focista, Lionel Messi feleségét, ami a rajongók szerint „kiakasztotta” a Spice Girls egykori énekesnőjét – írja a Marca.

Az Inter Miami egyik meccsén Beckham meglátta Messi nejét a pálya szélén, és öleléssel üdvözölte. Később Victoria szintén köszöntötte az argentin hölgyet. Ekkori arckifejezése minimum érdekes volt, azt jelezte, nem elégedett azzal, ami másodpercekkel korábban történt.

De nem először látni David Beckham és Antonela kölcsönös, egymás iránti vonzalmát. Még október elején az Inter Miami a New York City ellen játszott, és percekkel a meccs kezdete előtt futott be David Beckham. Több hölgyet is üdvözölt a VIP-szektorban, amikor Antonela abbahagyta a csevegést, a résztulajdonosra mosolygott, majd forró ölelés következett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések