A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

⚡︎ AK-47-tel lövik az embereket Brüsszelben - több halott - Videók


Az áldozatok svédek, a belga fővárosban Európa-bajnoki selejtezőt játszik a svéd és a belga válogatott.


 A támadás motivációja egyelőre nem tisztázott.

A belga médiában napvilágot láttak felvételek az elkövetőről, aki egy robogón körözött a belvárosban a Neuvieme Ligne körút és a Sainctelette tér között, és egy automata fegyverből tüzelt. Először egy kapualjban álló emberre, majd a két, taxiban ülő, svéd mezt viselő személyre.  A terrorellenes készültség szintjét a legmagasabb, negyedik szintre emelték Brüsszelben. Az ügyészség megerősítette, hogy az elkövetőt vagy elkövetőket még keresik.- írta az euronews.

A lövéseket 19:15 körül hangzottak el a város központjában található Saintelette tér közelében, a mentők és a rendőrség jelentős erőkkel vonultak a helyszínre.


Egy amatőr felvételen egy narancssárga kabátos férfi látható, amint robogóval érkezik, és megáll a járdán.

Láttam az áldozatot kevesebb mint öt méterre tőlem. Negyven év körüli férfi. Aztán egy fekete Mercedes Vito, két-három golyólyukkal az autóban. Odabent a sofőr meghalt, a sérült utas félig vérben volt, de eszméleténél volt – mondta szemtanú a Het Nieuwsblad napilapnak.

Első videó itt is van:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések