A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A plus size influenszer szerint ki kellene szélesíteni a folyosókat a szállodákban


Jaelynn Chaney azt is szeretné, hogy strapabíróbb ágyak és XL-es fürdőköpenyek legyenek a hotelekben.


Jaelynn Chaney egy vancouveri utazási és életmód-tanácsadó, illetve plus size influenszerként is ismert. Korábban arról csinált videót, hogy a méretesebb utasok kapjanak egy plusz széket a repülőgépeken, most azért szólalt fel, mert szerinte a szállodák sincsenek tekintettel a rájuk – írja a Daily Mail.

Úgy véli, sokkal szélesebbre kellene tervezni a folyosókat, vagy ki kellene bővíteni a mostaniakat, hogy a ducibb vendégek is ugyanolyan komfortosan érezzék magukat.


Emellett azt javasolja, hogy legyenek magasabbak a vécék, és alakítsanak ki olyan zuhanyzókat, amiket a méretesebb emberek is könnyen használni tudnak. Azt szeretné, hogy bővítsék ki a lifteket, legyen kapaszkodó a medencében és a nagyobb ülő alkalmatosságokon, illetve, hogy erősebb ágyakat és XL-es méretű fürdőköpenyeket és törölközöket is szerezzenek be a hotelek.

Javaslatait vegyes kritikák fogadták.

Voltak, akik szerint túl kényelmes, jól tudná érezni magát, de keresi a kifogásokat, de a többség igazat adott neki. Egy dologban azonban mindenki egyetértett: jelenleg megvalósíthatatlanok Chaney ötletei.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések