A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Debrecen edzője szerint nagyon nehéz pillanatokat éltek át az Újpest ellen


Sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a csapat. 

Amilyen mesésen indult a Debrecen számára az idény, annyira rémálomszerűen alakult az elmúlt három találkozó a hajdúságiaknak, akik egyetlen hét alatt visszacsúsztak a középmezőnybe.

A Diósgyőr után ugyanis a Paks és az Újpest ellen is vereséget szenvedett Srdan Blagojevic csapata, akik így négy győzelemmel és négy vereséggel az OTP Bank Liga hatodik helyén állnak.

A DVSC szűk egy hónapja még a tabella első helyét foglalta el, most azonban komoly hullámvölgybe kerültek, egy hét múlva ráadásul a Ferencvároshoz látogatnak a Groupama arénába.

A Loki szerb edzője érthető módon letörten nyilatkozott az újabb vereséget követően:

„Nagyon nehéz pillanat ez számunkra, túlcsordulnak az érzelmek. 3 napja meccsünk volt, 77 percet játszottunk emberhátrányban, de a srácok mindent beleadva harcoltak. Sajnos nem járt érte jutalom.”

„Szomorú vagyok a játékosok miatt, megszereztük a vezetést, de talán túl fáradtak voltunk, így nem tudtuk megtartani az előnyt” – nyilatkozta a klub honlapjának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések