A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

12-13 embert készült megölni egy Vas vármegyei nő! Ilyen fegyvereket találtak nála


Letartóztattak egy Vas vármegyei nőt, aki hivatalos személyek megölésével fenyegetőzött – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-vel.


Közleményükben azt írták, hogy a megalapozott gyanú szerint az ötvenes éveiben járó nő augusztus második felében két beadványt is küldött az ügyészség több szervezeti egysége, valamint a Nemzeti Védelmi Szolgálat elektronikus levelezési címére, amelyekben közölte, hogy 12-13 embert készül megölni.

gyanúsított által megfenyegetett hivatalos személyek között voltak ügyészek, rendőrök, a gondnokság alá helyezése iránt folyamatban lévő polgári peres eljárásban eljáró bíró, továbbá egy járási hivatal korábbi vezetője – olvasható.

A társkeresőn is áldozatot keresett a Vas vármegyei nő

A közlemény szerint beadványaiban a nő azt is előadta, hogy céljának eléréséhez egy társkereső oldalról keresett partnert magának, akit meg akart ölni azért, hogy az autóját elvegye, s azzal induljon felkutatni a megölni kívánt személyeket.

A beadvány szerint ez azért nem történt meg, mert az illető nem talált oda a nő lakcímére, akit egyébként egy számszeríjjal várt, amelybe egy négy élű, vadászheggyel szerelt nyílvessző volt betöltve. Beszámolt arról is, hogy ezen túlmenően is rendelkezik az élet kioltására alkalmas íjakkal, illetve ehhez szükséges nyílvesszőkkel és lőfegyverrel is – olvasható.

Mint írták, a hivatalos személyek megölésére irányuló szándékával a nő később sem hagyott fel, a különböző hatóságoknak megküldött további beadványaiban megismételte fenyegetéseit.


A nő ingatlanában végzett kutatás során a hatóságok lefoglaltak egy számszeríjat, két reflexíjat és számos különböző hosszúságú fémheggyel rendelkező fa, illetve alumínium nyílvesszőt. A Központi Nyomozó Főügyészség közölte: a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség indítványának megfelelően a nyomozási bíró emberölés előkészületének bűntette miatt letartóztatta az ötvenes éveiben járó nőt. A bírói döntés azonban nem végleges, mert a terhelt védője fellebbezést jelentett be.

A nő a letartóztatása tárgyában tartott bírósági ülésen és a nyomozás során történő gyanúsítotti kihallgatásán sem ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések