A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Puszta Gyöngye Vendégház Szarvas


Családoknak is ideális 

Kedves szállás kereső várunk szeretettel a Puszta Gyöngye Vendégházban ami remek kikapcsolódást biztosít, családoknak vagy baráti társaságoknak, nyugalomra vagy akár bulizni vágyóknak. Könnyen megközelíthető az m44 szarvasi lehajthatót követően mindössze 2 km. Egyik különlegessége hogy teljesen szomszéd mentes, ahol fantasztikus a csend s a nyugalom éjjel nappal a szálláshelyen. Innen ered a neve puszta gyöngye, ha csendre nyugalomra vágynak az itt maximálisan adott, ha bulizni szórakozni táncolni zenet hallgatni van kedvük, semmi akadálya hiszen semmilyen irányban nincsen szomszédos ingatlan , s mi nem szobát hanem a teljes házat adjuk át, tehát csak önök lesznek a szálláson.

A szállás szépen kialakított tíz fő befogadására alkalmas, be lépve egy szép nagy tágas klímás nappali található ami egybe van egy jól felszerelt konyhával, télen + fa tüzelésű kandalló a kellemes romantikus tűz adta meleg érzetet biztosítva. A nappaliból nyílik a fürdőszoba és kettő db tágas hangulatos klímás hálószobák sok csatornás mozi Tv- korlátlan internet áll rendelkezésre. A harmadik szoba egy külön álló klímás 2 személyes nagyon kellemes és hangulatos, benne egy zuhanykabin wc mosdó, Tv internet kanapé és külön terasszal rendelkezik. Házi kedvencet is fogadunk zárt kerítéssel szép tagas udvarral viszont a hálószobában ágyban bevinni tilos! Megértésüket köszönjük szépen.

A kültéren egy tágas szép nagy fedett terasz található ami télen téliesítve van, nyáron nyitott gyönyörűen kialakítva, 10 + főre étkezésre társalgásra alkalmas asztal, kényelmes hintaágy, internet számítógép + egy nagyon szuper erősítővel felszerelt hangtechnikát biztosítunk, továbbá egy 5 személy amerikai Jakuzzi és infraszauna kényezteti a kedves vendégeinket. Tágas nagy udvarral rendelkezünk amibe gyönyörűen van kialakítva a kert, azon belül egy 7x4es nagy medence, ami jövő nyáron egy süllyesztett medencére lesz lecserélve. Házi dézsafürdő grillező/ bográcsos szalonnasütő/ illetve egy szèp fedett autó parkoló ami biztonságosan kamerával megfigyelt. A szálláshelyről rendszeresen frissített fotók láthatóak a kedves szálláskereső részére.

Közelben lévő helyek: 5 perc autóval: Szarvasi vízi színház / Anna liget Szarvasi arborétum mini Magyarország, régi Magyarország közepe, múzeumok kastély vadas park és még sok sok számtalan látványos hely vár rád, mindössze pár km a Békésszentandrási sörfőzde.

Horgászoknak mindössze 200m a bikazugi Holt-körös több horgász helyek, és 250m pedig a csatorna, így dupla eséllyel indulhat neki a kapásnak. És nem utolsó sorban egy kis vegyes élelmiszer üzlet egyben horgász bolt található tőlünk 200m.

Vadászok : A közelben van a vadásztársaság mindössze 500m , a részükre is helyet biztosít a szállás.

Gyerekbarát : Kisgyermekes családoknak gyerekbarát játszótér nagy tágas udvar, trambulin libikóka mászóka játszóház csúszda található.

Elérhetőség: 
Cím: 5540 Szarvas  2 144
Telefon: +3670 597 9767
E-mail: kovacspiroska771015@freemail.hu 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések