A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pintér Sándor azonnali hatállyal, indoklás nélkül vonta vissza az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését


Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának kinevezését azonnali hatállyal, indoklás nélkül vonta vissza  Pintér Sándor – olvasható a Belügyminisztérium által kiadott közleményben.

Magyarország belügyminisztere 2023. szeptember 30. hatállyal – indokolás nélkül – visszavonta dr. Halmosi Zsolt r. altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte.

A tárcavezető 2023. október 1. hatállyal dr. Seres József r. ezredest bízta meg az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatói beosztásának ellátásával

– olvasható a Belügyminisztérium közleményében, amiből az is kiderül, hogy szintén a mai nappal – indokolás nélkül – visszavonta Farkas Gábor r. dandártábornok, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányának vezetői kinevezését, és 2023. október 1. hatállyal megbízta a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatói feladatainak ellátásával.

A tárcavezető 2023. október 1. hatállyal Boross Zoltán László r. ezredest nevezte ki a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányának – tudatta közleményében a Belügyminisztérium.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések