A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mexikói kartelltagok raboltak el és gyilkoltak meg kamaszokat (videó)


Az elrabolt fiúkról készült felvételt a gyerekek szülei adták át a helyi sajtónak


A fiúkat egy farmról rabolták el fegyveresek, ahol a hétvégét töltötték – írja az rtl.hu.

Videóra vették kartelltagok, ahogy elvezetnek hét elrabolt mexikói kamaszfiút, akik közül később hatat holtan, egy a hetediket pedig majdnem agyonverve találtak meg – írta a New York Post alapján az rtl.hu. A 14 és 18 év közötti fiúkról készült videót a szüleiknek küldték el. A videón a fiúk mezítláb gyalogolnak, a fejükre fekete zsákot húztak.


A fiúkat egy farmról rabolták el fegyveresek, ahol a hétvégét töltötték. Hajnali négy óra körül több autó jelent meg az épületnél, a bűnözők betörtek a házba, és elhurcolták magukkal a kamaszokat. A holttesteiket pár nappal később találták meg egy félreeső helyen, ahova semmilyen út nem vezetett.

Az egyetlen túlélő eszméletlen állapotban fekszik a kórházban, és egyelőre nem tudták kihallgatni a helyi hatóságok. Az elrabolt fiúkról készült felvételt a gyerekek szülei adták át a helyi sajtónak, hogy cáfolják a mexikói hatóságok állítását, hogy a fiúkat valójában nem is rabolták el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések