A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Matyi Vendégház Hajdúszoboszló


Sziasztok kedves Vendégeink! Matyi vagyok, a vendégház tulajdonosa, és hatalmas örömmel szeretném megosztani veletek, hogy nálunk a teraszaink, ideális helyszínek arra, hogy kényelmesen pihenjetek és élvezzétek az itt töltött időt. 


A vendégház udvarán található teraszok igazi oázisok a vendégek számára. Az itt elhelyezett asztalok, székek és padok kényelmesek és barátságosak, így garantáltan tökéletes helyszínt biztosítanak a beszélgetésekhez és a jó hangulatú kortyolgatáshoz.

Itt minden adott ahhoz, hogy együtt élvezhessétek az időt családtagokkal, barátokkal vagy akár újonnan megismert vendégekkel. A frissítő italok és finom falatok mellett beszélgetéseitek és nevetéseitek fénnyel töltik meg a teraszokat.


És miért ne kísérnétek mindezt egy kis nassolással? Együtt élvezhetitek a finom falatokat és a különleges ízeket a kertünk lágy ölelésében.

Szeretném, ha a Matyi Vendégház teraszai olyan helyek lennének számotokra, ahol megpihenhettek és kikapcsolódhattok. A környezetünk inspiráló és varázslatos, így garantáltan felejthetetlen emlékeket hoztok haza.

Várunk titeket szeretettel a Matyi Vendégházban, ahol a beszélgetés, a sörözés, a nassolás és a pihenés egyaránt lehetőségként várnak rátok. Gyertek el, és tapasztaljátok meg a különleges hangulatot, amit a teraszaink nyújtanak!

Mindenkit ölelve üdvözöllek,Matyi és a Matyi Vendégház

Elérhetőség:
Cím: Deák Ferenc utca 1, Hajdúszoboszló
Telefon: +3630 915 2187
E-mail: matyirex66@gmail.com

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések