A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatták a Tupac-gyilkosság gyanúsítottját


Júliusban egy házkutatás során lefoglalták Davis emlékiratának egy példányát, amelyben az utcai bandák életét és Shakur meggyilkolását részletezi. 

Letartóztattak egy embert a Las Vegas-i rapper, Tupac Shakur 1996-os meggyilkolásával kapcsolatban – közölte egy bűnüldözési forrás a CNN-nek.

A forrás, aki ismeri a nyomozást, megerősítette, hogy a péntek reggel letartóztatott férfi Duane Keith Davis, más néven „Keffe D”,

akinek a felesége hendersoni otthonában júliusban házkutatást tartottak a lövöldözés ügyében folyó nyomozás részeként.

A Las Vegas-i rendőrség illetékesei a pénteki nap folyamán sajtótájékoztatót terveznek tartani – mondta a forrás.

Shakurt egy bokszmeccsről való távozás közben lőtték le a Las Vegas Strip-en. Korai halála – a rapper mindössze 25 éves volt – összeesküvés-elméletek és egy évtizedekig tartó nyomozás tárgyát képezte.

Júliusban a házkutatás során lefoglalták Davis emlékiratának egy példányát, amelyben az utcai bandák életét és Shakur meggyilkolását részletezi. A memoárban Davis úgy írja le magát, mint a Shakur lelövésének két élő szemtanúja közül az egyik, a másik Marion Suge Knight, a Death Row Records egykori vezérigazgatója, aki jelenleg egy másik ügyben elkövetett emberölésért ül börtönben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések