A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ájultra verte élettársát az egykori gyilkos


A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértéssel vádol egy büntetett előéletű férfit, aki újabb kapcsolatában is bántalmazta párját.


A férfit ugyanis korábban azért ítélték el, mert 2015-ben megölte az élettársát. A szabadulását követően létesített élettársi kapcsolatot egy nővel.  

Azonban köztük 2022 nyarától gyakoriak voltak a veszekedések a férfi féltékenysége miatt. 

A nő 2022 novemberében orvoshoz vitte a korábbi kapcsolatából született gyermekét, ahová a gyerek apja is elkísérte őket. 

A féltékeny vádlott az esti órákban a gyerekkel hazatérő sértettel egyből veszekedni kezdett, majd indulatát nem fékezve ököllel fejen ütötte az előle a konyhába menekülő nőt, aki az ütéstől elájult. 

A férfi ekkor sem hagyott fel a bántalmazással, a járólapon fekvő, magatehetetlen asszonyt többször megütötte és megrúgta az oldalán. 

A nő egyéb, zúzódással járó sérülések mellett négy hét alatt gyógyuló bordatörést szenvedett. 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a más ügyben jogerős büntetését töltő, visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések