A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Együtt bukott az orgazda is a hadházi bandával, ami két hónapig portyázott Debrecenben


A gyanúsítottakhoz összesen 26, Debrecenben történt lopás köthető. 

Főleg kerékpárokra utazott, de a kisebb parfümlopásokban is lehetőséget látott az a háromfős társaság, amellyel szemben most zárták le a nyomozást a hajdú-bihari rendőrök.

A police.hu-n megjelent közlemény szerint Hajdúhadházról jártak Debrecenbe, és gyakorlatilag vadásztak a lehetőségekre a városban.

Őrizetlenül hagyott kerékpárokat kötöttek el, udvarokra surrantak be, a bevásárlóközpontokban pedig parfümöket loptak, de vittek mindent, amit később értékesíteni tudtak. Volt egy felvásárlójuk, aki tudta ugyan, hogy lopott dolgokat visznek neki, mégis megvette azokat

– írta a vármegyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint 2023 február eleje és március vége között összesen 26 lopás köthető a három férfi nevéhez. A bűnügyesek elfogták őket, gyanúsítotti kihallgatásuk után pedig mindhármójukat bűnügyi őrizetbe vették. Az otthonaikban tartott kutatások során több kerékpárt, valamint a lopásokból származó szerszámokat, gépeket találtak és foglaltak le.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügy Osztálya üzletszerűen elkövetett lopás miatt nyomozott velük szemben, ismerősüknek pedig, aki a lopott tárgyakat megvásárolta tőlük, pénzmosás bűntett miatt kell felelnie.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések