A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csintalan Sanyi: Orbán Viktor elképesztő hazugságözönnel önti nyakon ezt a magyar társadalmat


Megint érdekes eszmefuttatásba kezdett Csintalan Sándor a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának legutóbbi adásában. Az MSZP-be visszalépő megmondóember iszonyú nívótlannak nevezte a hétfői parlamenti plenáris ülést.


„Komolyan kérdezem az ellenzéki hölgyeket és urakat, tényleg muszáj fenntartani azt a látszatot, hogy a magyar parlament plenáris ülésén politikai viza zajlik? És ráadásul még hülyét is csináltok magatokból?” – mondta Csintalan, aki szerint a képviselőknek meg kellene érteniük, hogy a munkájuk nem kapcsolódik szorosan ahhoz a házhoz és ahhoz a plenáris üléshez,

ahol Orbán Viktor elképesztő hazugságözönnel önti nyakon ezt a magyar társadalmat.

Csintalan ezek után megfejtette az akkumulátorgyárak építésének hátterét: szerinte Orbán Viktor arra játszik, hogy jönnek majd az akkumulátorgyár-beruházások, ami kicsit felpörgeti az építőipart, kicsit megugrik a GDP és így két-három évre megússza a balhét. Szerinte ezzel „megint toltak egyet egy sokkal mélyebb szakadék felé.”

Mint mondta, az ellenzéki megszólalók közül egy se volt, akik szintén nem termelési értekezletként fogta volna fel ezt a sztorit és „nem a nemzet vagy az életünk kontextusában mondta volna el a magáét”.

Aki ahhoz a látszathoz asszisztál, hogy ez egy parlamentáris demokrácia, az nem ért semmit abból, ami ebben az országban van

– mondta Csintalan, akinek szavaira Konok Péter is rákontrázott. Szerinte semmi jelentősége, hogy mi hangzik el a parlamentben. Ez nem valódi párbeszéd, sőt nem valódi beszéd. Ez csak munkazaj, ami a NER működését eltakarja – magyarázta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések