A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

50 lőfegyvert és csaknem 3000 lőszert foglaltak le a kazincbarcikai rendőrök


A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.


A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 58 éves felsőtelekesi férfival szemben. Az elkövető otthonában a rendőrök 2022. november 24-én este tartottak kutatást, melynek során közel 50 fegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le. A kazincbarcikai egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették.

A férfi kihallgatásán elmondta, hogy a lakásában lefoglalt tárgyakat egy internetes kereskedelmi portálon keresztül, gyűjtési szándékkal vásárolta meg, melyeket engedély nélkül tartott.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte az elkövető letartóztatását. A rendőrök az eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság - írja a boon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések