A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Cserépmadár szállás és Csinyálóház Velemér


Az önellátó szállásokat kínáló Cserépmadár szállás és Csinyálóház Veleméren várja vendégeit, csendes, falusi környezetben, az erdő szélén. Az ingyenes Wi-Fi-t és parkolást biztosító ház nagy kertjében grillezésre is lehetőség van. 

A magyar hagyományok szerint berendezett lakások mindegyike nemdohányzó szállás, 5 km-re a szlovén határtól. Jól felszerelt konyhával és ülősarokkal rendelkeznek. A fürdőszobákban zuhanyzó vehető igénybe, a szobákban pedig kábel-TV-t is elhelyeztek.

A legközelebbi élelmiszerbolt mindössze 2 km-re érhető el a háztól, egy étterem pedig 8 km-re található. A helyszínen és a környéken számos programlehetőség kínálkozik, a vendégek kerékpározhatnak és túrázhatnak.

A szálláshely épületei:

- Cserépmadár szállás (3 szoba, 3 fürdőszoba, konyha, étkező 11 ágy). Az ormán trónoló cserépmadárról elnevezett százéves parasztház korhű őrségi bútorokkal, modern kényelemmel. Helyiségei: Belső szoba (4 ágy), Külső szoba (3 ágy), Kamraszoba (4 ágy), konyha, ebédlő és 3 fürdőszoba. Kivehető egyben kb. 10 fős csoportoknak, vagy szobánként is pároknak, gyermekes családoknak)

- Csinyálóház (2 háló, fürdőszoba, étkezőkonyha, nagy terasz, 5 ágy). Az egykori fazekasműhely helyén román stílusban épült különleges épületben egyetlen jól felszerelt lakosztály várja az igényes vendégeit.

Elérhetőség
Cím:
9946 Velemér, Fő utca 7.
Telefon: +3620 534 2780
E-mail: cserepmadar@gmail.com
Honlapok: www.cserepmadar.hu, www.csinyalohaz.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések