A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szlovák választások sem mehetnek végbe Soros György közreműködése nélkül


Előrehozott választásokat tartanak Szlovákiába szeptember 30-án. Nem meglepő módon Soros Györgyék a szomszédos országban is bele akarnak szólni a választások kimenetelébe, hiszen már évek óta befolyásolják a közéletet a különböző pozíciókba helyezett politikusaik révén, de persze a sajtót is rendesen kitömték pénzzel.


Erről írt sorozatának első cikkében a Tűzfalcsoport.

Soros György már 1992-ben létrehozta alapítványát (Nyílt Társadalom Alapítványok Pozsony – OSFB) Szlovákia későbbi fővárosában. Az azóta eltelt időszak alatt az amerikai spekuláns korlátlan anyagi erőforrásai, illetve a kulcsfontosságú pozíciókba ültetett bizalmasai révén a szlovákiai politikai életet, az (ál)civilszférát és a sajtót is befolyása alá vonta

- írja a portál, ami részleteibe menően számol be arról, hogy  Zuzana Čaputovájelenlegi államfő például hány ponton kötkető a spekulánshoz. Továbbá írnak arról is, hogy 2017. szeptemberében a hivatalban lévő köztársasági elnök, Andrej Kiska – akinek tanácsadói ezer szállal kötődtek Soroshoz – már személyesen tárgyalt New Yorkban a milliárdossal, hogy ezt követően első számú szószólóként képviselje a nyílt társadalom eszméjét a szlovák és az uniós fórumok előtt.

A teljes cikk itt érhető el!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések