A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Úgy megverte a 16 éves focista a 15 évest, hogy az belehalt a sérüléseibe


Egy 15 éves berlini focista belehalt a sérüléseibe, miután egy 16 éves francia játékossal fizikai konfrontációba keveredett. Egy vasárnapi frankfurti utánpótlástornán történt az eset, az áldozat szerdán hunyt el, miután napokig a kórházban küzdöttek életéért – írta meg a Mandiner.


A 16 éves gyanúsított az FC Metz edzőakadémiájának lakója, aki elvileg mindkét öklével arcon, bordán és a hasán ütötte meg a berlinit, aki ezek után megpróbált elmenekülni.

A feltételezett elkövető ezután üldözőbe vette, és erősen hátba vágta. A fiú azonnal összeesett, a támadó pedig otthagyta, ahol volt, majd elmenekült. Az esés és az ütések következtében elszenvedett fejsérülések miatt nem sikerült a kórházban megmenteni az életét. A gyanúsított szerdán tagadta, hogy szándékosan megsebesítette volna a berlini fiút.

Az FC Metz közölte, hogy „mélyen megdöbbentette ez a tragédia”, és „legőszintébb támogatását ajánlotta fel a családjának és barátainak” – olvasható a portálon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések