A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kórházba került Alec Baldwin


A műtét után lábadozó színész állapotáról felesége, Hilaria Baldwin tájékoztatta a rajongókat – írta meg a hirado.hu.


Alec Baldwin csípőprotézist kapott a hónapok óta tartó kínzó fájdalom után. Hilaria Baldwin, a színész felesége kedden egy Instagram-posztban hozta nyilvánosságra a hírt, hogy a beavatkozásra azért volt szükség, mert a színész krónikus fájdalommal küzdött már hónapok óta – írta meg a hirado.hu.

„Alec ma új csípőt kapott. Már régóta szükség volt rá. Olyan sok mindenen mentünk keresztül együtt. Nagyon szeretném, ha végre magad mögött tudnád ezt a nagyon intenzív, krónikus fájdalmakkal teli időszakot.”

Hilaria köszönetet mondott az orvosoknak, akik segítettek Alec csípőprotézis-beültetésében, és a többi csodálatos embernek, akik mellettük álltak ezekben a nehéz időkben.

A színész csípőprotézis-műtétjének híre azután érkezett, hogy az ügyészek áprilisban ejtették ellene a büntetőjogi vádakat a Rust operatőrének, Halyna Hutchinsnak a forgatáson bekövetkezett 2021-es halálában való részvételével kapcsolatban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések