A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keveset eszik és beszél a börtönben Galambos Lajos


Egyre rosszabb állapotba kerül a börtönben Galambos Lajos.  

Az ország Lagzi Lajcsija már csak folyékony halmazállapotú táplálékot tud fogyasztani, és ez igencsak rányomja bélyegét a hangulatára: sokszor teljesen magába fordul, egy-egy szóval kommunikál a környezetével - írta meg a Blikk.

A Blikk emlékeztet, a mulatós sztárt április 26-án vitték be a baracskai börtönbe, ahol a víz-, gáz- és áramlopás miatt rá kirótt 3 év 6 hónapos börtönbüntetését kezdte meg. Egészségügyi állapota miatt azóta is a gyengélkedőn tölti a mindennapjait.

A múlt héten adtak arról hírt, hogy Galambos Lajos már nem tud szilárd ételeket elfogyasztani sem, csakis pépesített formában tudja lenyelni a börtönkosztot.

Ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a lap kérdésére válaszolva közölte, hogy ügyfele már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni. Elmondása szerint azért, mert az összeturmixolt ételek "olyan formákat öltenek", mint amikor "egy moslékba mindent összeöntenek".

A Blikk a cikkében megjegyezte, Lagzi Lajcsi fizikailag és lelkileg is rossz állapotban van. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések