A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Azzal vádolják Ukrajnát az oroszok, hogy amerikai harci sáskákat vetett be Oroszország ellen


Az anyagban egy az arcát eltakaró nő mutatott be állítólagos bizonyítékokat, amít az RTL Klub közölt, amit ugye tudjuk, hogy nem feltétlenül kell készpénznek venni. 


Az orosz állami hírügynökség szerint a Washingtoni Egyetem által kitenyésztett harci sáskákat eresztettek az ukránok Oroszországra – írta meg az rtl.hu.

A RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség videóriportot tett közzé, amely szerint a szakadár Luhanszki Népköztársaságban sáskajárás zajlik, ráadásul nem is akármilyen állatok pusztítanak: amerikai harci sáskák – írta meg az rtl.hu.

Az anyagban egy az arcát eltakaró nő mutatott be állítólagos bizonyítékokat. Többek között egy papírt, amelyen ukrán nyelvű szöveg és egy ukrán címeres pecsét van. A narrátor szerint a „dokumentum" egy úti okmány és egy őrhelyen találták. „Kétautónyi rakományt kell kísérnem Washingtonból" – fordítja a nő, de a szövegben szerinte a Washingtoni Egyetem is szerepel.

Az is kiderült a riportból, hogy találtak egy helyiségben nagy mennyiségű fűrészport és homokot, amit szerintük a lárvák keltetéséhez használtak, illetve salétromot, aminek az égetésével küldték irányba a már nagyra nőtt sáskákat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések