A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újkrumpliból készül a legfinomabb köret: fűszeres vajjal van egybeforgatva


A petrezselymes burgonya is finom, de a kaporral készült vajas újkrumpli isteni, amit őrölt köménnyel is érdemes megbolondítani.


Javában tart az újkrumpliszezon, a piacok és boltok polcain szépen sorakozik a zsenge zöldség, amely csak arra vár, hogy hazavidd és valamilyen lélegzetelállító ételt készíts belőle.

Hozzávalók

👉 1 kg újkrumpli
👉 5 dkg vaj
👉 2 ek olívaolaj
👉 só és bors ízlés szerint
👉 1 tk őrölt kömény
👉 2 ek kapor

Elkészítés:

A megtisztított újkrumplit forrásban lévő, sós vízben 15-20 perc alatt főzzük puhára, majd szűrjük le és tegyük salátástálba.

A puha vajat keverjük egybe a fűszerekkel, majd forgassuk a krumplihoz az olívaolajjal együtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések