A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sorra támad rá a járókelőkre egy őrjöngő középkorú nő Debrecenben


Fényes nappal ordibál a járókelőkkel, és testileg is bántalmazza őket egy középkorú nő Debrecenben, a Víztorony környékén - írta meg a haon.hu

Fényes nappal támadt egy debreceni lakosra egy középkorú nő a Víztorony környékén. Az áldozat épp az orvostól sétált haza, telefonon beszélgetett a gyerekével, amikor jött vele szemben egy nő, és előre megfontolt szándékkal hasba vágta táskájával – olvasható a Debrecenben Hallottam Facebook-csoportban. – Teljesen ledöbbentem. Annyira meglepődtem, hogy pillanatokig csak álltam és néztem ki a fejemből. Majd sarkon fordultam, és utána siettem. Megelőztem, és ahogy visszafordultam, közöltem vele, hogy készítek róla egy képet, mert szerintem közveszélyes – írta a bejegyzésben. Továbbá afelől érdeklődött a csoport tagjaitól: történt-e már valakivel hasonló?

A posztra meglepően sok, több mint 100 hozzászólás érkezett, és többen azt írták, ismerik a hölgyet és velük szemben is hasonló fellépést tanúsított.

Ugyanez az illető vágott engem fejbe hátulról. Épp a Faraktár utcai pékségnél vásároltam, és annyira váratlanul ért, hogy én is lefagytam. Sokáig fel sem fogtam, hogy mi történt. Olyan volt, mintha teljes erőből fejbe rúgtak volna egy focilabdával. Ő csak ment tovább és a buszmegállóban egy ott várakozó idősebb nő felé is odacsapott

 – emelte ki egy hozzászóló.

A bejegyzésből kiderül, a nő ok nélkül beleköt az emberekbe, hangosan káromkodik és minősíthetetlen hangnemben kiabál, ordítozik a járókelőkkel. Többen úgy fogalmaztak, szerintük pszichiátriai eset, és attól tartanak, a közeljövőben gyerekeket is lehetnek a bántalmazás elszenvedői. „Fel kellene jelenteni.” – írták többen, ám az nem derült ki a kommentekből, hogy valaki értesítette-e a hatóságot.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, és mint megtudtuk, a történtekről a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a közösségi médiából értesültek, az érintettek részéről feljelentés, illetve bejelentés nem érkezett.

A rendőrség kéri, hogy aki bűncselekményről szerez tudomást, elsődlegesen ne a közösségi médiában ossza meg, hanem a rendőrség 112-es ingyenesen hívható központi segélyhívószámán haladéktalanul tegyen bejelentést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések