A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schiffer András a tüntetésekről: Arról szólt az egész, hogy készüljenek k*rva jó képek arról, ahogy a rendőrség gyerekeket ver


„Erre ment ki a játék, hogy a világsajtó, a BBC, CNN azzal legyen tele, hogy az orbáni diktatúra rendőrsége gyerekeket ver!” – hangsúlyozta az ügyvéd. 

A Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorában legutóbb Budaházy György szabadulása mellett foglalkoztak az ellenzék kordonbontásával és a tüntetések szerepével is. A műsorvezető Tikvicki Dóra, vendégei pedig a liberális Schiffer András, a baloldali megmondóemberként ismert zenész, Czutor Zoltán, a konteós Szakács Árpád és a hazafi Budaházy György voltak.

Schiffer András ügyvéd a tüntetések kapcsán azt mondta, hogy „bár a Fidesznek egy Achilles-sarka, amit az oktatáspolitikával csinál”. Majd azzal folytatta, hogy „legfeljebb felháborító, hogy neki áll kordont bontani egy állami fizetésen kitartott képviselő. De nem ők itt a főszereplők” – húzta alá az egykori politikus.

Schiffer ezután arra hívta fel a figyelmet, hogy „a dolognak a kimenetele az lehet, hogy ebből a konfliktusból nem az fog kapitalizálni, aki elviteti magát a rendőrökkel, hanem az, mit az MSZP 1990 és 1994 között, a mit lehet tennire tud épeszű, konstruktív javaslatokat tenni”.

Majd azzal folytatta, hogy „ami kedden történt, az nem a pedagógusbéremelésről, nem az óraszám emelésről szólt, hanem klasszikust megidézve, hogy készüljenek k*rva jó képek arról, hogy a rendőrség gyerekeket ver.

Erre ment ki a játék, hogy a világsajtó, a BBC, CNN azzal legyen tele, hogy az orbáni diktatúra rendőrsége gyerekeket ver!”

– hangsúlyozta Schiffer András.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések