A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev: Orbán elvette tőlünk a mindennapok nemzeti büszkeségét


Gyurcsány Ferencné Szombathelyen rikácsolt. 

"Az az igazság, hogy tele van a hócipőm. Elegem van a hazugságból, a propagandából, a szemfényvesztésből. Azt szerettem volna, ha mindenkinek világosan, feketén, fehéren, számokkal, ábrákkal meg tudom mutatni, hogy miért van Magyarország ebben a drámai megélhetési válságban" – fogalmazott az árnyék-miniszterelnök.

Dobrev kitért arra is, hogy míg korábban, amikor bárhol elmondtuk a világban, hogy magyarok vagyunk, mosolygó, elismerő tekinteteket kaptunk, ám most már ennek vége.

"Orbán elvette tőlünk a mindennapok nemzeti büszkeségét, azt az érzést, hogy nekünk egy kicsit jobb”.

Mint mondta, lehetett volna ez másképp is, hiszen a járványig folyamatos volt a világban a gazdasági növekedés.

Felidézte, hogy "tíz év alatt annyi uniós pénz érkezett Magyarországra, amelyet ez az ország még nem látott.” Szerinte ezt az oktatásra, egészségügyre, a panelházak felújítására is lehetett volna fordítani.

Kifejtette, szerinte azért nem kapjuk meg az uniós pénzeket, mert nem bíznak az európai országok sem Orbán Viktorban.

"Nem bíznak benne a magyar vállalkozók sem, ezért nem mernek hosszabb távra tervezni. Az Orbán-kormány az oka az inflációnak, nem a háború és nem a szankciók" - hangsúlyozta a bolgár.

Majd beszélt arról is, hogy "nem betonba és vasba kell önteni a pénzt, nem a multikkal kell stratégiai szövetséget kötni, hanem a magyar emberekkel, ez az árnyékkormány legfontosabb programja" - mondta.

"Ott van az elégedetlenség az országban, de külön külön. Az a feladat, hogy ne külön küzdjetek, mert úgy nem lehet győzni. Amikor tüntettek, akkor ne azt kérjétek, hogy ne legyenek ott a pártok, hanem azt, hogy mindenki legyen ott" – fogalmazott Gyurcsány felesége.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések