A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Rám nézett és szemmel vert, azonnal éreztem az ideget” – Megrázó részletek derültek ki a rózsadombi gyilkosságról


Egy 32 éves nő brutális gyilkosságot követett el Budapesten, a Bimbó utcában, amikor nevelőanyját fojtogatta, majd agyonverte. A nő a következőket vallotta a bűncselekménnyel kapcsolatban: "Rám nézett és szemmel vert, és azonnal éreztem az ideget." 

A gyilkos nő kétéves kislányával együtt látogatott el nevelőanyja lakásába, ahol a gyilkosság történt. A bűncselekmény ideje alatt a gyermek a másik szobában tartózkodott. A nő és nevelőanyja pénzügyi vitába keveredtek, amely végül a tragikus eseményhez vezetett. A gyilkosság után a nő értékeket pakolt össze és a gyermekével együtt elmenekült a helyszínről. 

A nyomok eltüntetése érdekében a nő még a ruháit is megpróbálta elégetni. A lángokba dobta a ruháit és cipőjét, majd egy lepedőbe göngyölte őket és kihajította lakása ablakán. A csomag azonban egy fán akadt fenn, így a rendőrök megtalálták. A nőt elfogták, aki végül megtört és mindent bevallott a Tények szerint.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések