A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Putyin: nemzetközi partnereinkkel együtt építjük fel az igazságos többpólusú világot


Az orosz elnök bízik benne, hogy a kizárólagosság ideológiája és a neokoloniális rendszer, amely lehetővé tette az egész világ erőforrásainak kizsákmányolását, a múlté lesz


Oroszország és nemzetközi partnerei együtt fogják felépíteni az igazságos, többpólusú világot – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, számol be az oroszhírek.hu.

Moszkva kész együttműködni minden érdekelt nemzettel a közös fenyegetések és kihívások leküzdésében – jelentette ki Putyin a biztonsági kérdésekkel foglalkozó főképviselők 11. nemzetközi találkozójának résztvevőihez intézett beszédében, amely szerdán kezdődött a Moszkvai területen.

„Bízom abban, hogy közösen elérjük egy igazságosabb, többpólusú világ kialakítását, és hogy a kizárólagosság ideológiája, valamint a neokoloniális rendszer, amely lehetővé tette az egész világ erőforrásainak kizsákmányolását, elkerülhetetlenül a múlté lesz” – mondta az orosz elnök a külföldi biztonsági tisztségviselőknek.

Oroszországnak számos különböző régióban és kontinensen vannak partnerei, és az ország hatóságai nagyra értékelik ezeket a kapcsolatokat – mondta.

„Nagyra értékeljük a történelmileg erős, baráti, valóban bizalmi kapcsolatokat Ázsia, Afrika és Latin-Amerika államaival, és ezeket minden lehetséges módon erősíteni fogjuk” – tette hozzá Putyin.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések