A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrizetben a szombathelyi garázdák, akik viperával vertek véresre egy családanyát a gyerekei előtt


A csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban hat személyt vettek őrizetbe a rendőrök Szombathelyen.


Több férfi viperával vert egy nőt és a segítségére siető férjét egy koncert közben a szombathelyi majálison. A rendőrség most azt közölte, hogy a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. április 30-án, az éjszakai órákban érkezett bejelentés arról, hogy Szombathelyen, az Emlékmű dombon megtartott nyilvános rendezvényen több személy összeverekedett – írják a rendőrség oldalán.

A bejelentést követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre érkeztek, majd megkezdték az elsődleges intézkedéseket. Az intézkedés során megállapították, hogy egy, a két szembenálló fél között hosszú ideje elhúzódó viszály okozta a nézeteltérést, amely tettlegességig fajult.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az események teljes körű tisztázását.

Az elkövetői kör felderítését és a bizonyítékok beszerzését követően a szombathelyi rendőrök hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Őket a kihallgatásukat követően őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések