A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gelencsér "államférfi" Ferenc: A NER megüzente, nézzek a hátam mögé


A hazaáruló Momentum jelenlegi elnöke a Magyar Hangnak nyilatkozott.


Az ellenzéki lap arról kérdezte a magát államférfinek definiáló politikustól, hogy mennyire zavarja a NER-t a Momentum akciói.

Gelencsér így felelt:

Kényelmetlenek vagyunk nekik. Amikor miniszterek ebédelnek a Felixben, és száz rászoruló áll sorban az étterem előtt, akkor látják, hogy az elhibázott gazdaságpolitikájuk vezetett ide. Tanulságos volt, hogy amikor a rendőrségnek bejelentettük az ételosztást, azt az étterem vezetése is rögtön megtudta valahonnan. Kaptam visszajelzést akkor is, amikor még I. kerületi politikusként feltártam, hogy a kerület félmilliárdot bukott a Széchenyi Bank bedőlésével, vagy a Red Bull Air Race nyomott áras területhasználatát.

A rendszerből megüzenték: nézzek mindig a hátam mögé.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NYÍLT ÜZENET a FELCSÚTI DÖBRÖGINEK!!!
No komment2:33
"Szerintem nem helyes, ha a politikusokat így csuklóból valaki maffiózónak nevezi"
2:51 "Kérem, hogy magasabb presztízsű csoportokat ne keverjen ebbe a helyzetbe. Tehát azt mondani, hogy közjegyzői maffia, az egy olyan durva sértés egy egész szakmai csoporttal szemben, ami nem engedhető meg."
3:35 "Az ügyészség úgy jár el ahogy el kell járnia és a jogszabályok mindenkire egyformán vonatkoznak."Szerintem meg az nem helyes, hogy maffiózók magukat politikusoknak nevezik."
Ami pedig nem engedhető meg az az, hogy a közjegyzők szervezetten közokirat-hamisítással pénzmosásban vesznek részt azért, hogy kiszolgálják a kormányközeli lakásmaffiákat!!!
https://youtu.be/kPnrAFpzfnU