A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyom nélkül tűnt el egy gyönyörű, 16 éves lány, öt hónapja nem találják


Csak a személyi igazolványát vette ki anyja tárcájából és egy fekete táskát vitt magával.


Bonyolult családi helyzetből menekülhetett a kislány. Édesapja Hollandiából üzent neki a Borson keresztül.

Tóth Gábor jelenleg Hollandiában, Rotterdamban él. Volt párjával harcban állnak egymással: állítása szerint előfordult, hogy gyermekeinek édesanyja elvitte tőle a gyerekeit a tudta nélkül, de az is, hogy hónapokig nem beszélhetett velük.

„Alisa és köztem nagyon jó kapcsolat volt, a mindene voltam. El sem tudom képzelni róla, hogy csak így lelépjen és ne keressen engem, hiszen tudja, hogy hol lakom és mindig számíthat rám”

– mesélte Gábor, aki Alisa eltűnéséről akkor értesült, amikor gyermekei Magyarországon tartózkodtak.

„Épp Skóciában voltak, amikor a volt nejem hazament Magyarországra papírmunkákat intézni. Három nap múlva hívott, hogy Alisa eltűnt. Állítólag előző éjjel még megvolt, majd reggelre nyoma veszett. Pénzt nem vitt magával, csak a személyi igazolványát vette ki az anyja tárcájából”– nyilatkozta hitetlenkedve az édesapa. Hozzátette: volt párja új kapcsolatot létesített, amiből gyermeke is született.

„Alisa panaszkodott nekem, hogy nem tud eleget tanulni, mert vigyáznia kell a kisbabára. Fogorvos szeretett volna lenni, ám romlani kezdtek a tanulmányi eredményei”

– vázolta a helyzetet Gábor, aki nem tud róla, hogy a lányának lett volna párkapcsolata, vagyis úgy gondolja, nem egy fiúval ment el. Az apa szerint egyáltalán nem jellemző Alisára, hogy elszökjön, sosem volt példa arra, hogy ilyet tett volna.

Nagyon aggódik az édesapja

„Nap mint nap hívom a rendőrséget, azt mondják, körözik őt. A rendőrségnek Alisa anyja azt mondta, hogy felhívta őt és azt mondta, jól van, de ő nekem ezt nem mondta. Most már fél éve, hogy nem tudok róla semmit, nagyon aggódom” – mondta az édesapa, aki azon gondolkodik, hogy magánnyomozót fogad és megkeresteti a lányát. Gábor megrendülve üzent a Bors segítségével az eltűnt lányának, hátha olvassa sorait:

„Alisa, ha ezt olvasod, tudd, hogy engem bármikor megtalálsz és jöhetsz. Az ajtó bármikor nyitva áll előtted, várlak. Ha segítség kell, csak szólj és azonnal megyek!”

„Nem tudok aludni azóta, hogy eltűnt. Úgy fekszem, kelek, hogy a lányomra gondolok. Ezt nem lehet feldolgozni.”


Tóth Alisa Angelika december 3-án tűnt el Kalocsáról. A fiatal lányt a rendőrség is keresi: egy fekete hátizsákkal a hátán, fekete, lakkszerű kabátban, szürke nadrágban és pulóverben volt, amikor eltűnt.

Ha látja, hívja a rendőrséget! A fiatal lányon fekete lakkszerű kabát volt, szürke lengés nadrág szürke pulóverrel és egy lila Gandhit ábrázoló pólóval. Fekete Vans cipőt viselt, nyakában ezüstszínű kis pillangós nyaklánccal. Haja szőke, vállig érő és egy fekete hátizsák van a hátán. A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokat, melyek a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait, vagy hívják az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések