A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy István: 2010 óta hatalmas fejlődés tapasztalható a magyar vidéken


A kormányzásnak köszönhetően 2010 óta olyan fejlődés tapasztalható a magyar vidéken, amit mindenképpen látni kell - jelentette ki az agrárminiszter pénteken Budapesten. 

Nagy István a Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű kétnapos fórumon szólalt fel, amely az Egyesült Államokban a konzervatív oldal politikai rendezvénye, a republikánus tábor seregszemléje. A csütörtökön kezdődőtt magyarországi eseményt, a CPAC Hungaryt az Alapjogokért Központ szervezte.

A miniszter úgy vélekedett, hogy a biztos pont a termőföld, ehhez kötődik ugyanis a történelem, a kultúra, az összes hagyomány. A földet művelő ember sohasem téveszti el a célt, a valóság talaján áll. Fontos neki a családja, a települése, a nemzete, ezek nem lecserélhetőek - tette hozzá.

Meg kell állítani a vidéki elvándorlás tendenciáját, ugyanis minél messzebb kerül az ember a földtől, „annál több kísértésnek lesz kitéve” - hangoztatta Nagy István.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések