A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Musk a mutáns Magnetóhoz hasonlította Sorost, aki "gyűlöli az emberiséget és el akarja pusztítani a civilizáció szövetét".


A milliárdos Elon Musk kommentálta a Soros György haláláról szóló pletykákat, amelyeket később cáfoltak. 

Musk Sorost a Marvel Comics univerzum egyik főgonoszához, a mutáns Magnetóhoz hasonlította, aki a mutánsok emberekkel szembeni felsőbbrendűségének megszállottja.

"A civilizáció szerkezetét akarja elpusztítani. Soros gyűlöli az emberiséget"

- tette hozzá a Twitter tulajdonosa.

Mint ismert, tegnap kezdtek el keringeni az interneten a pletykák, miszerint Soros György pénzember szívrohamban meghalt. Erről először Matt Wallace angol nyelvű blogger számolt be a Twitteren. Ő maga azonban később cáfolta az információt.

Megjegyzendő, hogy nem ez az első alkalom, hogy Sorost "eltemetik". Az ilyen híreket néha a média is átveszi. Így még 2013-ban a Reuters közölte a gyászjelentését.

Soros most 92 éves. A Fox News szerint több százmillió dollárt költött arra, hogy a média úgy tudósítson a világ eseményeiről, ahogy ő akarja.

Davosban Soros kijelentette, hogy a civilizáció kipusztulhat, miután Oroszország megtámadja Ukrajnát. Soros ugyanakkor hangsúlyozta, hogy "a fegyverszünet elérhetetlen, mert Putyinban nem lehet megbízni".

2022 márciusában Soros írt egy cikket, amelyben kijelentette, hogy Oroszország február 24-i, Ukrajna elleni támadása a harmadik világháború kezdete. És ez a háború képes elpusztítani a civilizációnkat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések