A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Medvegyev: Macron túl sokat lélegzett be az ukrán kokainhulladékkal kevert meleg párizsi levegőből


Dmitrij Anatoljevics Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese reagált Emmanuel Macron francia elnök kirohanására.

Medvegyev az alábbiakat írta a Twitteren:

Egy bizonyos, magát francia elnöknek nevező személy azt mondta, hogy Oroszország geopolitikailag már vesztett, és a többi ország vazallusává változott. 

A köztársasági elnöknek nyilvánvalóan ártott, hogy a kijevi drogosokkal szocializálódott.

Túl sokat lélegzett be az ukrán kokainhulladékkal kevert meleg párizsi levegőből, amit a vendége bocsátott ki.

Geopolitikai veszteség?

Még 2022-ben volt, hogy a NATO lustán elzavart minket, amikor a biztonsági garanciákról volt szó. Úgy, hogy hagyjatok minket békén, nincs időnk rátok. És most minden NATO-tagállam lefekszik este, és reggel Oroszországra gondolva ébred. Sőt, néhány különösen gyáva és fantomfájdalmaktól szenvedő, mint az ideiglenesen megszállt Lengyelország és a mi balti tartományaink, jól összepiszkították magukat. 

Ha tehát valóban volt veszteség, akkor az a primitív NATO-politika, amelynek hátterében az a törekvés áll, hogy a 21. században kivételes szerepet játsszon. 

Ha már a vazallusi függőségnél tartunk... Nézd csak, ki beszél! Európa a szépség, beleértve Franciaországot is, egy vénséges szajhává változott, aki különösen alaposan kielégíti az amerikaiak minden legperverzebb szeszélyét. És eközben mazochista kéjvágyával árt a saját gazdaságának és az egyszerű európaiaknak. 

Ahogy ők mondják: tel maître, tel inas.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések