A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miley Cyrus szinte ragyog a Vogue címlapján, de a rajongók szerint megszaladt rajta a Photoshop


A fotó lehengerlő lett, de van egy furcsa részlete.


A Daily Mail szerint Miley Cyrus életében először pózol címlapszereplőként a brit Vogue borítóján, ráadásul nem is akármilyen felvételek készültek róla. Az egykori Disney-sztár a júniusi szám elejéről köszön vissza, s a lehengerlő fotósorozathoz egy exkluzív interjút is adott.

Többek között viharos szerelmi életéről is beszélt, valamint arról, hogyan dolgozta fel, hogy már gyerekkorában sztár lett. Az is kiderült, hogy évekig bűntudatot érzett, amiért botrányaival hatalmas port kavart a médiában. Elmondása szerint valójában az általa alakított Hannah Montana karakterétől szeretett volna elhatárolódni.


A fotósorozatnak vannak azonban olyan felvételei is, amelyek nem nyerték el mindenki tetszését. Az egyik miatt azért kapott az énekesnő hideget-meleget a Yahoo szerint, mert nagy terpeszben áll a képen, ám a követők nem értik, hogyan lehetnek ennyire szimmetrikusak az egykori Disney-sztár combjai. A Vogue Instagram-oldalán többen megjegyezték kommentben, hogy kicsit túlzásba vitték a fotó feljavítását, hiszen túl tökéletesen néz ki rajta.

A lap kiemelte: nem titok, hogy Cyrus szeret edzeni, és a sok mozgásnak, valamint az egészséges – vegán – étkezésnek köszönheti vonzóan karcsú alakját.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések