A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkéselt egy nőt egy fővárosi hotelben az öntudattalanul őrjöngő Krisztián


Az ügyészség adott ki közleményt a bűncselekmény kapcsán, a 36 éves férfit börtönbe küldenék.


Mint ahogyan arról korábban a rendőrség egy közleményben beszámolt: "egy ferencvárosi hotelben történt késelés 2022. január 3-án 21 óra 30 perc körül. A mentők egy nőt kórházba vittek. A feltételezett támadót a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a helyszínen elfogták".

A napiujsag.hu úgy tudja, az elkövető az akkor 36 éves J. Krisztián - gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe is vették. Ugyanakkor a bűncselekmény elkövetését tagadta. Hosszú hónapok teltek el, a rendőrség pedig lezárta a nyomozást.

A vádiratból megrázó részletekre derül fény az ominózus éjszakáról!

Most az ügyészség adott friss hírt a bűncselekménnyel kapcsolatban, amelyből az is kiderül, az ügy a bíróságon folytatódhat. 

"A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 37 éves férfival szemben, aki egy ferencvárosi, használaton kívüli hotelben önhibájából eredően rosszul lett, majd az ebből adódó, tudatzavart állapotban rátámadt a neki segíteni próbáló, szomszédos szobában lakó sértettekre, ennek során az egyik nőt egy késsel nyakon szúrta" 

- írják, majd az ominózus nap minden lényeges részletéről lerántják a leplet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések