A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Majka elárulta, hogy Tóth Andival csókolózott


Majka egy régi emléket idézett fel Liptai Claudia műsorában: a Nő a Tétben részletesen beszámolt arról, kivel csókolózott először. Bár a cím alapján mindenkinek a hazai énekesnő, Tóth Andi ugrik be, nem róla van szó.


„11-12 évesen csókolóztam először, de ezt megbeszéltük ezzel a lánnyal, akivel először csókolóztam. Megleveleztük szerintem. Tóth Andinak hívták egyébként… Osztálytársam volt. Megbeszéltük, hogy csókolózni kéne már. Persze nem azt mondtam neki, hogy először csinálom, hanem hogy rutinos vagyok, meg persze ő is ezt mondta. Andiék tízemeletesben laktak, a tizediken, és hazafelé mindig bementünk a lépcsőházba 5-6 percre csókolózni. Jó volt, de nem emlékszem annyira. Csókolóztunk, aztán hazamentem. Akkori kornak megfelelő járás volt, együtt jártunk suliba” – emlékezett vissza Majka.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Na, a Fidesz bérenc oltakozásra ösztönző propagandista, családbarát és a feleségébe oly "halálszerelmes" éppen annyit ér, mint Tóth Gagyi a szintén zenész Ráhel meleg macijáig nyaló pszichopata!!!
Viszont tuti, hogy erre a hírre már Majoros HAJNAL HASAD!!!