A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lázár János: Márki-Zay egy illegálisan pénzelt, Soros-párti alvóügynök


A miniszter szerint az illegálisan finanszírozott liberális ügynökök a magyar szuverenitás ellen vívták harcukat a választások idején, hogy újabb szövetségest szerezzenek a háborún nyerészkedők táborának. 

A magyar baloldal illegális amerikai támogatásáról szólt Lázár János építési- és közlekedési miniszter a CPAC Hungary neű rendezvényen.

A külföldi liberális befolyásolási kísérlettel szembeni fellépéshez Lázár János ki adta a jelmondatot:

Tegyük újra naggyá a hazafiasságot!”

Lázár János kijelentette, hogy legyőzte Soros György magyar ügynökét - utalt Márki-Zay Péterre, a baloldal bukott messiására.

Kifejtette: az, hogy a saját választókerületében, Hódmezővásárhelyen győzte le tavaly áprilisban az ellenzéki kormányfőjelöltet, hatalmas helyi, vidéki győzelem volt abban a háborúban, amit a magyar baloldal vívott a magyar szuverenitás ellen.

Lázár arról is beszélt, hogy miután Márki-Zay-t megválasztották polgármesternek, az alvóügynök felébredt, és a helyi érdekekkel szemben azonnal idegen megbízói érdekeit kezdte érvényesíteni a városban. Majd jött egy újabb jelmondat:

A rosszban mindig a liberálisok a legjobbak.”

Lázár szerint a liberálisok ellen vívott közdelemnek mindig van helyi, az országos és globális szintje, ezért a siker csak úgy lehetett teljes, hogy Orbán legyőzte a liberálisokat országosan, míg ő legyőzte az „ügynököt” helyben. Tehát helyi szinten is meg kellett vívni a harcot, hiszen győztesnek csak alulról lehet maradni, bár nyerni lehet felülről is.

A helyi ügyek fontosságát hangsúlyozva kijelentette, hogy az elitizmus teret nyit az ellenfélnek. „Az ellenfél olyan, mint a gáz, mindig betölti a rendelkezésre álló helyet” - mondta, hozzátéve:

 


Legyünk jelen a hétköznapokban, ne csak öltönyünk legyen, hanem terepruhánk is. Nekem is van egy zöld dzsekim, mert öltönyből nem lehet választást nyerni.”

Lázár szerint fontos, hogy az emberek lássák: „mi vagyunk a garancia arra, hogy semmilyen döntés nem születik nélkülük, és nincs konzervatív fölény választói érdekképviselet nélkül". Ha eközben a liberális média populistának nevezi a konzervatívokat, azt szerinte el kell viselni, hiszen szerinte

„jobb ma egy konzervatív populista, mint holnap egy impotens liberális kormány".

Magyarország nem a legerősebb, a leggazdagabb ország Európában, ezért a legokosabbnak kell lennie – hangsúlyozta Lázár. A politikai hit, a tudás szükséges, de nem elégséges a győzelemhez, kell mellé gazdagság, védelmi kapacitás és hadsereg is – fogalmazott. Orbán Viktor miniszterelnök régebbi kijelenését ismételve jelezte:

„A békéhez is erőre van szükség.”

A miniszter szerint „erőt kell mutatni, hogy béke lehessen, hiszen háborút csak a liberálisok akarnak, a tömegek viszont békét szeretnének". A háború költséges, és ezt nem az emberek akarják megfizetni. Ehhez azonban Lázár szerint tenni kell, ezért általa pragmatistának nevezett jelmondattal zárta beszédét:

„Segíts magadon, és Isten is megsegít!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések