A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lagzi Lajcsi a börtönben is gyengélkedőre került – Aggódik az állapotáért


Lagzi Lajcsi két nappal ezelőtt vonult be a baracskai börtönbe, miután a bíróság 3 és fél évre ítélte áram-, víz- és gázlopás miatt. 

A zenész a börtönbe vonulása előtt magánmentővel vitette el magát a helyszínre, és a bevonulást követően is továbbra is rejtélyes betegségére hivatkozik, hogy elkerülje a letöltendő börtönbüntetést.

Lagzi Lajcsi ügyvédje, Csontos Zsolt elmondta, hogy védence jelenleg a börtön gyengélkedőjén tartózkodik, miután átesett a törvény szerinti egészségügyi vizsgálatokon. A zenész állapotáról többet nem árult el az ügyvéd.

“Megvizsgálták és túl van a törvény szerinti egészségügyi vizsgálatokon, jelenleg a gyengélkedőn tartózkodik” – idézi a Blikk az ügyvéd szavait.

Lagzi Lajcsi testvére, Galambos István korábban azt mondta, hogy a trombitás kérésére nem voltak jelen a bevonulásánál, de hamarosan meglátogatja őt, mivel testvére őt nevezte meg az egyik kapcsolattartójaként. Galambos István szerint aggódik az elítélt állapotáért, mert sok speciális eszközre lenne szüksége, hogy állapota ne romoljon, de nem biztos abban, hogy a börtön képes lesz ezt biztosítani számára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések