A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Demcsák Zsuzsa boldog örökbefogadott kutyájával: Pannika hatalmas szeretetet hozott a családba


Demcsák Zsuzsa, a népszerű műsorvezető, egy ritka bepillantást engedett magánéletébe, amikor megosztott egy képet imádott örökbefogadott kutyájáról, Pannikáról az Instagramon. A kép alatt elárulta, mennyire jó döntés volt a kutyát örökbe fogadni, hiszen az állat hatalmas szeretetet hozott a családba. 

A műsorvezető általában visszafogott a magánéletével kapcsolatos részleteket illetően, azonban most kivételt tett, és megosztotta a következő gondolatot: „Állítólag a kutyák és a gazdáik hasonlítanak egymásra. Nem vagyok erről meggyőződve, de a mi családunkban – a lányom szavaival élve – megváltozott a szeretetenergia 9 évvel ezelőtt, amikor Pannikát örökbe fogadtuk.”

A Ripost rámutatott, hogy Demcsák Zsuzsa nehéz időszakon ment keresztül, hiszen tavaly év végén jelentette be, hogy válik férjétől, Krishan Dagwalt-tól, akivel a 2019-es Ázsia expressz forgatásán ismerkedett meg. A műsorvezető családja számára Pannika hozzájárult ahhoz, hogy enyhüljenek a nehézségek, és a szeretetenergia erősödjön. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések