A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kunhalmiék flashmobbal ünnepelték meg az Európa-napot (Videó)


Az Európa-napon, május 9-én, kora reggel a Nyugati aluljáróban énekelték el a lepukkant Koncz Zsuzsa és Bródy János Szabadnak születtél című számát, amely "az európaiságon túl a fiatalok jelenlegi helyzetéről, a szabad, európai oktatásért való küzdelemről is szól" - írja a Hírklikk.


A Bródy János által komponált dal erősen áthallásos az elmúlt időszak politikai történéseivel: arra bíztatja az embereket, hogy ne adják fel és ne hagyják, hogy korlátok közé szorítsák szabad szellemüket - teszik hozzá.  

„Az igazi üzenet csak a figyelmes hallgatóság számára bontakozik ki: szabadságról, igazságról, hazaszeretetről, álnokságról, árulásról, szerelemről, barátságról, a jövő, a sors kiszámíthatatlanságáról, életünk apró vagy épp meghatározó mozzanatairól. Hiszem, hogy értő füleken és érző lelkeken át megtalálja a maga útját ez a lemez is” – mondta Koncz Zsuzsa az album megjelenésekor.

Kunhalmiék mutatványa:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések