A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Izraeli tankok és repülőgépek bombázzák a Gázai övezetet


Al Jazeera: izraeli tankok és repülőgépek támadták meg a Gázai övezet északi és déli régióit.


Harckocsik és az Izraeli Védelmi Erők (IDF) repülőgépei szerdán csapássorozatot hajtottak végre a Gázai övezet északi és déli részén - jelentették a palesztin enklávéban működő tévécsatornák.

Korábban szerdán az al-Kudsz rádió arról számolt be, hogy egy palesztin meghalt, egy másik pedig súlyosan megsebesült egy izraeli légicsapásban a Gázai övezet déli részén fekvő Hán Júnisz városban.

Az izraeli hadsereg megújult támadásai olyan állásokat céloznak, ahonnan a palesztin ellenálló milíciák rakétatámadásokat indítanak Izrael felé - jelentette az Al Jazeera.

Az IDF sajtóirodája korábban azt közölte, hogy az izraeli légierő támadást intézett a Hán Júnisz városában lévő rakétaindító hely felé tartó fegyveresek ellen.

Kedd este az IDF csapássorozatot indított a Gázai övezetben az Iszlám Dzsihád csoporthoz tartozó célpontok ellen. A Pajzs és Nyíl elnevezésű kezdeti műveletben a csoport három parancsnoka halt meg, és fényképüket Binyamin Netanjahu miniszterelnök közzétette a közösségi médiában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések