A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirepült a cirkusz női artistája a motoros halálgömbből a szolnoki premieren


Brutális baleset történt csütörtök este egy cirkuszi előadáson Szolnokon. Egy motoros a halálgömbből zuhant ki és egy oszlopnak csapódott. Mentők vitték kórházba, a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatának közleménye szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Szolnokon tartott előadásokat. A cirkuszi sátorban csütörtök este azonban a felhőtlen szórakozást drámai pillanatok szakították meg. Éppen a halálgömbben, egy nem túl nagy, fém, rácsos gömb belsejében mutatták be tudományukat a motorosok, akik hatalmas sebességgel keringtek a szűk helyen, mikor a baleset megtörtént.

Az egyik pillanatban a gömb kettényílt, ez még lehetett is volna a bemutató része, azonban a nyíláson az egyik motoros kirepült és teste hatalmas sebességgel csapódott neki egy oszlopnak – mondta a Blikknek egy néző, aki gyermekével a nézők soraiban foglalt helyet. A baleset után azonnal mentőt hívtak, akik elvitték a sérültet.

Minden kedves nézőnkkel, akik a szolnoki premier előadásunkon részt vettek, szeretnénk tudatni, hogy a balesetet szenvedett női motorosunkat, Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba, állapota stabil és felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói”

– áll a cirkusz közleményében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések