A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kennedy: Oroszország nem veszíthet az ukrajnai konfliktusban


Oroszország nem veszíthet az ukrajnai konfliktusban – mondta Robert Kennedy Jr. amerikai elnökjelölt az All-in podcastnak. 

“Az oroszok nem veszíthetik el ezt a háborút. Nekünk azt mondják, hogy veszítenek. <…> De felépítik az erőiket, tüzérségi előnyük van az USA-val szemben” – vélekedett a politikus.

Ugyanakkor Kennedy szerint az Egyesült Államoknak nincs tüzérsége, amellyel pótolni tudná a harcok során megsemmisült eszközöket.

Megjegyezte azt is, hogy az ukrán és az amerikai kormány minden erejével próbálja eltitkolni az ukrán fegyveres erők katasztrofális veszteségeit.

A politikus véleménye szerint az ukrajnai helyzet a második világháború óta a legbrutálisabb konfliktussá vált. 

Robert Kennedy Jr., a meggyilkolt John F. Kennedy elnök unokaöccse többször is felszólalt Ukrajna támogatása ellen. Azt is mondta, hogy a Kijev és Moszkva közötti konfliktus elkerülhető lett volna, ha Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a különleges művelet előtt megígéri, hogy országa nem csatlakozik a NATO-hoz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések