A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ismét egy készenléti rendőrt pécézett ki magának az ellenzék


Korábban már Hadházy arcképpel posztolt ki a Facebookra egy készenlétist, aki az egyik ellenzéki vergődésen intézkedett velük szemben.

Most a momentumos társai folytatják a lejárató akciót.

A Lőcsei Lajos nevű kvóta-kisebbségi politikus esett neki egy rendőrnek, aki a pénteki tüntetésen a munkáját végezte.

Az alábbiakat írta a momentumos:

Péntek este a Fidesz Lendvay utcai székházánál egy készenléti rendőr hatáskörét túllépve kétszer megrúgott. Jelvényszámát többszöri kérésre sem volt hajlandó elárulni. Többen tanúi voltak a rúgásoknak. Felmerült bennem, hogy az esetet egyből nyilvánosságra hozzam, azonban nem szerettem volna abban a felfokozott helyzetben hergelni senkit senki ellen – ezzel egyedül Orbán Viktornak és propagandistáinak tettem volna szívességet - írja a momentumos "honatya".

Hozzáteszi:

Aludtam tehát kettőt a történtekre, mielőtt leírtam végül gondolataimat. A diákok felháborodása teljesen jogos, hiszen Orbán Viktor az oktatási rendszer szétverésével, a pedagógusok vegzálásával az ő jövőjüket lopja el éppen. Az Oktogonon megtartott beszédeket követően a tüntetés résztvevői közül sokan elindultak a Fidesz Lendvay utcai székházához, velük tartottam én is. A székházat mindkét irányból rendőrsorfal védte. A rohamrendőröket a Rippl-Rónai utcánál vetették be, én a Dózsa György út felőli oldalon voltam, ahol készenléti rendőrök álltak sorfalat. Ebből a sorfalból érkezett aztán a két rúgás. Célzottan, a sorfal második sorából. Talán sosem derül ki, mi volt a tettlegesség indítéka: túlzott agresszió, félelem, szorongás, vagy valami más. Ugyanakkor pár méterrel arrébb, szintén a sorfalban álló rendőr mosolyogva beszélgetett a diákokkal, egyetértett a törekvéseikkel. Ő nem szeretett volna ott lenni. A rendőrök többsége nem szeretett volna ott lenni.

Így folytatja a beszédhibás Lőcsei:

Amennyiben a bosszútörvényt (bármilyen formájában is) megszavazzák a fideszes képviselők, a hangulat még a mostaninál is feszültebbé válik. A jövőjüket féltő diákok egyre dühösebbek és elkeseredettebbek lesznek, a rendőrökre pedig egyre nagyobb nyomás fog nehezedni, hogy védjék a Magyarország jövőjét eltékozló Orbán Viktor hátsóját. Egy ilyen helyzetbe szinte kódolva van, hogy mind a tüntetők, mind a rendőrök oldalán egyre könnyebben és egyre többeknek mondja fel az önuralmuk a szolgálatot. Erre ráadásul a hazug kormánypropaganda is rá fog tenni egy lapáttal. Amikor csak lehet, meg fogják kérdőjelezni a tüntetések jogosságát, a tüntetőket tudatlan, mások által felbujtott agresszív, rendbontó kisebbségnek fogják bélyegezni. A tüntető diákok, szülők, pedagógusok hiteltelenítéséhez rendőri vezetők felülről utasításba adott nyilatkozatait is be fogják vetni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések