A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

III. Károly egy házzal hallgattathatta el anyja bizalmasát


Angela Kelly éveken keresztül öltöztette II. Erzsébet brit királynőt, ez idő alatt két könyvet adott ki a királyi családról. A harmadik írást már nem engedélyezte a király.


Könyvet nem írhat, de cserébe egy házzal gazdagodott Angela Kelly. A stylist éveken át öltöztette az Egyesült Királyság első emberét, II. Erzsébetet. Ez idő alatt két könyvet írt a királynő áldásával, és már készülőfélben volt a harmadik kötet, amikor váratlanul letiltotta a megjelenést III. Károly.

A Mirror információi szerint az uralkodó nemcsak ezt, de még azt is megtiltotta, hogy a szakember a „király” és a „palota” szavakat kereskedelmi célokra használja. Úgy tudják, hogy a második könyvben Kelly túl sok személyes információt adhatott ki a néhai királynő nehéz napjaiból, amikor Fülöp herceget gyászolta.

Angela Kellynek a munkája II. Erzsébet halálával befejeződött, így el kellett hagynia a windsori birtokot. A stylistnak nem kell majd azon gondolkodnia, hogy merre talál majd magának lakhelyet, mert a brit lap tudni véli, hogy Kelly egy házat kapott azért, hogy több könyvet ne írjon.

III. Károlyt két héttel ezelőtt koronázták királlyá, de sokan már Vilmos herceg koronázási ceremóniáját tervezik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések