A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hétvégén berobban a nyár, akár 30 fok is lehet! Itt az előrejelzés


A hétvégére szinte berobban a nyár, az eső eláll a nappali felmelegedés pedig több fokot erősödik. A maximum hőmérséklet sokfelé meghaladja a 25 fokot, helyenként 27-29 fok között tetőzhet a meleg. 


Nézzük mi vár ránk a következő napokon!

Péntek: A nap első felében még az erősen felhős területek lesznek túlsúlyban, majd a délelőtt folyamán sokfelé felszakadozik a felhőzet. Napközben gomolyfelhők képződnek, amelyből néhol – elsősorban délnyugaton – fordulhat elő zápor, zivatar. Az északkeleti irányú szél mérsékelt marad. A minimum hőmérséklet értéke 6 és 12 fok között, a maximum hőmérséklet értéke 18 és 25 fok között alakul.

Szombat: Napos, gyengén felhős időnek örülhetünk. Délután helyenként fátyolfelhők vonulnak fel az égen és gomolyfelhők képződnek. Számottevő csapadék nem várható, de a nyugati és északkeletei tájakon a magasabbra törő gomolyfelhőkből nem kizárt egy-egy zápor, zivatar kialakulása. A keleti irányú szél országszerte megélénkül. A minimum hőmérséklet értéke 8 és 12 fok között, a maximum hőmérséklet értéke 20 és 28 fok között alakul.

Vasárnap: Napos idő várható kevés fátyol-és gomolyfelhővel. Számottevő csapadék nem alakul ki, de északkeleten néhol lokális csapadék előfordulhat. A keleti irányú szél élénk marad. A minimum hőmérséklet értéke 10 és 15 fok között, a maximum hőmérséklet értéke 23 és 29 fok között alakul.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések