A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos vonatgázolás történt Szolnokon: késésekre kell számítani


Elgázolt a vonat egy embert Szolnoknál, ezért késnek a vonatok Budapest–Újszász–Szolnok–Békéscsaba-, a Hatvan–Szolnok- és a Szolnok–Vámosgyörk-vonalon – közölte a Mávinform a Facebook-oldalán. 

A hírt a rendőrség is megerősítette. 

– Május 20-án délelőtt kilenc óra után öt perccel érkezett a bejelentés, miszerint elgázolt egy férfit egy Budapest felől érkező intercity vonat Szolnoknál a nyílt pályán.

A hetven év körüli idős férfi elhalálozott – mondta el érdeklődésünkre Sipos-Kácsor Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Azt írták, a Keleti pályaudvarról Brassóba tartó vonat gázolt el egy embert, és a helyszínelés ideje alatt – várhatóan délig – Szolnok és Újszász kötött csak egy vágányon haladhatnak a vonatok.

A Budapest–Újszász–Szolnok-Békéscsaba-, a Hatvan–Szolnok- és a Szolnok–Vámosgyörk-vonalon 15-30, esetenként 30-40 perccel nőhet a menetidő – tudatta a Mávinform.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések