A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gáspár Győző ismét feleségül vette Bea asszonyt


Az elmúlt hétvégén Gáspár Győző ismét feleségül vette szeretett Bea asszonyt, aki a férfi szerelmére minden alkalommal igent mondott. A páros házassága bár nem mindig volt felhőtlen, sikerült mindig megoldaniuk a problémáikat, köszönhetően mindent elsöprő szerelmüknek.


Az először Nógrádmegyeren élő Gáspár Győző már gyerekkorában, óvodában és iskolában együtt járt Beával. A gimnázium után végre összeszedte a bátorságát, hogy udvarolni kezdjen szerelmének, és szívós erőfeszítések után végül sikerrel járt.

A páros már 30 éve vette fel először a házasság szent szentségét, és azóta is rendszeresen megújítják a fogadalmukat. Az elmúlt hétvégén fényűző esküvő keretében újították meg fogadalmukat, erről a showman közösségi oldalán is megosztott néhány fotót.

“Már az elején tudtam, hogy te más vagy, Te vagy az a nő, aki nekem nem az átlag, Te vagy az a lány, akit óvok és védek, Mert mindig beléd estem, mikor megláttalak téged, És úgy éreztem, nem állhat már közénk soha senki,Az utunk végén az égbe is együtt fogunk menni, Együtt öregszünk meg, én a tied, te az enyém, Olyan lesz az életünk, akár egy szép szerelmes regény 👰🤵 „Amit tehát az Isten egybekötött, ember azt el ne válassza” -írta a fotókhoz Győző.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések