A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Galambos Lajost mentővel szállították a berettyóújfalui börtönkórházba


Galambos Lajos, a híres zenész, aki egy héttel ezelőtt kezdte meg a 3 és fél éves börtönbüntetését Baracskán, a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben, mentővel került átszállításra a berettyóújfalui börtönkórházba. Galambost a börtönben lévő kötelező egészségügyi vizsgálata után gyengélkedőre helyezték.  

A zenész ügyvédje, Csontos Zsolt, a Blikk megkeresésére elmondta: “Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé.” Az ügyvéd hozzátette, hogy védencét ideiglenesen átvitték mentővel a büntetés-végrehajtás központi kórházába, hogy teljesen kivizsgálják.

Galambos Lajost tavaly decemberben három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék a gáz-, víz- és áramlopási ügye miatt. A zenész egészségi állapota miatt halasztást kért, de a bíróság ezt nem tartotta alaposnak, így elutasította indítványát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések