A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Feldarabolva találtak meg egy népszerű modellt egy szállodában


Egy taxistól kért segítséget a feldaraboláshoz


A 24 éves Alona Savchenko április 29-én jelentkezett be a bangkoki Key Sathorn-Charoenraj apartmanhotelbe párjával, a 25 éves Jan Jerzy Lagoda-Filippowval. A férfinak van egy reklámügynöksége Londonban, ahol korábban a modellt többször is fotózták különböző munkákhoz – számolt be a Life.hu

Azt írják, hogy a pár boldognak tűnt: a szállodai folyosóról készült CCTV-felvételeken látható, hogy mosolyogva sétálnak a szobájuk felé. A biztonsági őrök azonban gyanút fogtak, amikor két héttel később, május 15-én reggel a lengyel férfi egyedül és sietve, a csomagjait maga után húzva hagyta el az épületet.

Lagoda-Filippow távozása után leintett egy taxit, melynek sofőrje, Surachai Sabaibang, miután utasa kiszállt, felhívta a szállodát, hogy tájékoztassa őket, hogy lengyel utasa a Google Fordító segítségével kért tőle segítséget egy holttest feldarabolásához – írják.

A portál szerint Surachai úr hívását követően a szálloda személyzete felment, hogy ellenőrizze a pár 32. emeleti szobáját, ahol megtalálták a fiatal modell feldarabolt testét az ágyon. A nő arcát vér borította, bal kezét pedig csuklónál vágták le. A fejét részben leválasztották a nyakától a bal válláig egy mély vágással, és a mentők azt is megállapították, hogy szúrt sebet is kapott a mellkasába.

A férfit elfogták a rendőrök, de az indítéka egyelőre ismeretlen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések