A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt miskolci nő holttestét találhatták meg Lillafüreden, tragikus körülmények között


Majdnem egy hete tűnt el egy 69 éves hölgy Miskolcról, aki szerda délelőtt fodrászhoz indult, de azóta nem tért haza és életjelet sem adott magáról. A boon.hu értesülései szerint ma délelőtt drón bevetésével folytatták a keresést a Lillafüred felé vezető úton, a Molnár-szikla alatti területen, ahol egy női holttestet találtak. A holttest minden valószínűség szerint az eltűnt Kollárné Angyal Erikaé lehet. 

Az eltűnés hátterében tragikus események állnak: vasárnapra virradóra az eltűnt nő férje önkezével vetett véget az életének. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, és közigazgatási eljárás keretében vizsgálta a halálesetet.

A közösségi médiában komoly összefogás alakult ki az eltűnt asszony felkutatására, amelyben Lehoczki László, a mentőkutyás szakember is aktívan részt vett. A keresést drónnal folytatták, és röviddel a felszállás után találták meg a holttestet.

Lehoczki László a közösségi oldalán továbbra is jelezte, hogy keresik a hölgyet, és segítséget kért a közösségtől. A kutatás során több feltételezett területet átnéztek, beleértve a házat és környékét, erdőket, régebbi útvonalakat.

Az eltűnt hölgy telefonját nem vitte magával, de az iratai nála voltak. A rendőrség hivatalos vizsgálatot indított az ügyben, amelynek eredményétől függően derülhetnek ki további részletek.

Az eltűnt Kollárné Angyal Erika esete a miskolci közösséget is megrendítette. A helyiek a közösségi médiában és személyesen is aktívan segítették a keresést, hogy az asszonyt mielőbb megtalálják. Az eset tragikus fordulatát jól jelzi, hogy a hölgy férje saját életének véget vetése előtt még az utolsó pillanatig reménykedett felesége megtalálásában.

Egy arra járó férfi a boon.hu-nak elmondta: “Éppen elég tragédia volt, hogy nyomtalanul eltűnt a felesége, most meg vele történt ez. Felfoghatatlan…”. Egy másik helyi lakos, aki kerékpárral közlekedett a helyszínen, hozzátette: “Láttam a Facebook-on, hogy keresik a nőt. Az utca neve ismerős volt, gyakran tekerek erre. Tragédia…”.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az ügyet, és hivatalos eredmények várhatóak a közeljövőben. Az eset rávilágít arra, hogy az eltűnések ügyében fontos a közösség összefogása és segítsége a hatóságoknak, hogy minél előbb nyomára lehessen bukkanni az eltűnt személyeknek. Ez az eset ismét megerősíti a figyelmet és az éberséget az eltűnt személyekkel kapcsolatos hírek és bejelentések iránt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések